Photo Booth
Valokuvauskoppi

Personalisoidut kuvat, rajaton määrä kopioita ja hauskat rekvisiitat tekevät yksityis- tai yritystapahtumastasi mieleen jäävän. Valikoima koteloita ja tehokkaita ohjelmistoja auttavat luomaan täydellisen photo booth - vuokrapaketin.

Photo Booth
Valokuvauskoppi

Personalisoidut kuvat, rajaton määrä kopioita ja hauskat rekvisiitat tekevät yksityis- tai yritystapahtumastasi mieleen jäävän. Valikoima koteloita ja tehokkaita ohjelmistoja auttavat luomaan täydellisen photo booth - vuokrapaketin.

Miksi photo booth tapahtumaasi?

Millaisia kokemuksia sinä tai brändisi voisitte tarjota vieraille tapahtuman aikana? iBox photo booth on laite, joka ottaa valokuvia, tekee GIFejä, boomerangeja ja videoita. Photo booth brändää sisällön täysin tyyliäsi vastaavaksi, tulostaa ja jakaa sen välittömästi asiakkaillesi luoden ennen kaikkea pitkäkestoisia muistoja VAU-efektin värittäminä.
KAMERA
Ammattilaistason DSLR-kamera vangitsee kuvat ja videot huippulaatuisina
KOSKETUSNÄYTTÖ
Kosketusnäyttö lähettää livekuvaa ja tekee photo boothin käytöstä erittäin helppoa
NÄPPÄRÄ & KOMPAKTI KOKO
Laitteen kätevä pieni koko vie vain 0,5 neliömetrin ja käynnistykseen tarvitset vain pistokkeen
photo booth, valokuvauskoppi,photo booth vuokraus
TAKANÄYTTÖ
Vältä jonoja ja selaa, tulosta ja jaa sisältöä takanäytön kautta
TULOSTIN
Tulostaa laadukkaita kuvia heti ja rajattomasti
SÄHKÖINEN GALLERIA
Kaikki valokuvat, videot, GIF:t ja Boomerangit tallentuvat turvallisesti sähköisessä muodossa. Tapahtuman jälkeen saat linkin tapahtumagalleriaasi, jonka voit jakaa vieraidesi kanssa
KOTELOT
Jokaisella tapahtumalla on oma, uniikki tyylinsä. Siksi olemmekin luoneet kolme erilaista photo booth-koteloa, joista voit valita itsellesi sopivimman.
Kompakti
Pienikokoinen photo booth on hyvä ratkaisu pienempiinkin tiloihin. Se vaatii vain 0,5 m2 tilaa, joten booth on helppo asentaa ja siirtää. Tulostimen voi sijoittaa lähistölle tai yhdistää langattomasti.
Selfiepeili
Suuri photo booth, joka näyttää peililtä, houkuttaa asiakkaita näytöllä pyörivillä animoiduilla videoilla. Valokuvat tulostuvat muotokuvina pystysuunnassa.
Valokuvauskoppi
Vanhanaikainen ja perinteinen torni-valokuvauskoppi verhoilla, jossa asiakkaat voivat pitää hauskaa piilossa muiden katseilta.

HYÖDYT

Tilaamalla photo boothin tapahtumaasi saat ainutlaatuisen määrän hyötyjä, jotka tekevät tapahtumasta aivan erilaisen muihin verrattuna. Se on helppo tapa yllättää vieraasi tai asiakkaasi sekä korostaa yksilöllisyyttäsi.
KUVAUSSEINÄ
Valittavana on runsaasti erilaisia taustoja, joista osa sisältyy paketteihimme. Klikkaa tästä ja tutustu vaihtoehtoimimme!
KUVIEN YKSILÖINTI
Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, myös tyyliltään. Siksi paketteihimme sisältyy kuvien ja videoiden graafinen suunnittelu ja brändäys.
REKVISIITTA
Loistavan Photo Booth rekvisiitamme avulla saat tilaisuudestasi hauskan ja unohtumattoman. Sopii erinomaisesti kaikille ikäryhmille!
HENKILÖKUNTA
Avustajamme toimittaa ja kokoaa photo boothin sekä testaa ja säätää sen parhaimman valokuva- ja videolaadun takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti henkilökuntamme jäsen voi jäädä paikanpäälle juontamaan valokuvaussessiota.
JAKAMINEN
Kaikki photo boothillamme tuotettu sisältö voidaan jakaa suoraan tapahtumapaikalta vieraille tekstiviestitse, sähköpostitse, bluetoothilla, QR-koodilla tai ladata suoraan sosiaaliseen mediaan.
GALLERIA
Tapahtuman jälkeen jaamme linkin galleriaan, jonne kaikki sisältö on talletettu turvallisesti. Voimme myös luoda mikrosivuston brändiäsi käyttäen ja sijoittaa gallerian sinne.

KUVAMUODOT

Photo boothimme pystyy tulostamaan useita eri kuvakokoja:
10x15
Perinteiset
Yleisin valokuvakoko. Paras kortteihin, valokuva-albumiin tai kehyksiin
10x7,5
Polaroidit

Näppärä koko esim. yritys- tai yksityistilaisuuksille. Valokuva sujahtaa naisten laukkuun tai miesten takin taskuun
5x15
Kuvaliuskat
Kuvaliuskalle mahtuu 3-4 toista seuraavaa kuvaa. Loistava mm. erilaisten tunteiden ilmaisuun

TULOSTUSPOHJAT

Photo boothimme ei tulosta pelkästään kuvia! Hyödynnä mahdollisuudet tulostaa myös:
Magneetti
Tulosta kuvasi suoraan magneettiselle vinyylipaperille, joka on heti valmis jääkaappisi oveen tai muulle metallipinnalle.
Tarrat
Kuvat voidaan tulostaa tarroiksi ja kiinnittää mille tahansa pinnalle. Oiva valinta tapahtumakuvien käyttöön koristeina.
Posttikorti
Miltä kuulostaisi tulostaa otettuja valokuvia ja lähettää ne suoraan postitse? Photo boothillamme se onnistuu. Tarvitset vain postimerkin.
Kupongi
Mahtava MAINOS-vaihtoehto: tulostettu kuva irrotettavalla kuponkiosalla, johon voit lisätä alennus- tai QR-koodin.
HINNAT
Minimi photo booth-vuokra on 3 tuntia.
Kompakti
  • Rajaton tulostus heti
  • Kuvatyylin yksilöinti
  • Sisällön jako SMS, E-mail, QR
€100
Per tunti
Selfiepeili
  • Rajaton tulostus heti
  • Kuvatyylin yksilöinti
  • Sisällön jako SMS, E-mail, QR

* Mikäli Selfiepeili sijoitetaan kakkos kerrokseen tai ylimppaan ja rakennuksessa ei ole hissia niin veloitamme 50€ lisämaksun - laite on oikeasti painava
€120
Per tunti
koppi
  • Rajaton tulostus heti
  • Kuvatyylin yksilöinti
  • Sisällön jako SMS, E-mail, QR

* Mikäli Valokuvauskoppi sijoitetaan kakkos kerrokseen tai ylimppaan ja rakennuksessa ei ole hissia niin veloitamme 50€ lisämaksun - laite on oikeasti painava
€130
Per tunti

VALMIIT PAKETIT

Olemme järjestäneet photo boothin jo lähes tuhanteen yksityis- ja yleisötilaisuuteen. Tämän kokemuksen pohjalta olemme suunnitelleet valmiita photo booth paketteja erilaisiin tilaisuuksiin:
Varaa iBox tapahtumaasi!
Lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Varaa Print Photo Booth tapahtumaasi!
Kotelon tyyppi:
Lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.