360 astetta brändättyjä sisältöjä

Yllätä vieraasi huikeilla videoilla ja tee heistä brändisi innokkaita lähettiläitä. Me varmistamme, että tilaisuutesi parhaat hetket ikuistetaan ja, mikä tärkeintä, ahkerasti jaetaan.

360 Photo Booth

360 astetta brändättyjä sisältöjä

Yllätä vieraasi huikeilla videoilla ja tee heistä brändisi innokkaita lähettiläitä. Me varmistamme, että tilaisuutesi parhaat hetket ikuistetaan ja, mikä tärkeintä, ahkerasti jaetaan.

Valitse mieluisasi setti

360 Photo Booth järjestelmäkameralla
360 Photo Booth iPhone-kameralla
Paras kuvalaatu

Kuvaus ammattitason järjestelmäkameralla

Studiovalaistus

Videoiden yksilöinti ja brändäys, esim. logo, kehys yms.

Staattinen tai dynaaminen yksilöinti
Edullisin vaihtoehto

Kuvaus iPhone 14 Pro -kameralla (48 megapikseliä)

Tehokas jalustalla pyörivä valo

Videoiden yksilöinti ja brändäys, esim. logo, kehys yms.

Staattinen tai dynaaminen yksilöinti
Lisensoitu musiikki valintasi mukaan

Jakotavat: tekstiviesti, sähköposti, QR-koodi ja AirDrop

Operaattori koko tapahtumaan ajaksi

Jaettava verkkoalbumi

Runsaasti rekvisiittaa
Lisensoitu musiikki valintasi mukaan

Jakotavat: tekstiviesti, sähköposti, QR-koodi ja AirDrop

Operaattori koko tapahtumaan ajaksi

Jaettava verkkoalbumi

Runsaasti rekvisiittaa
100€ / h
alk.
(alv. 0 %)

Mikä on 360 Photo Booth?

Wow-elämyksiä hetkessä!
Helposti brändisi näköiseksi!
360 Photo Booth on alustan ympärillä pyörivä kamera, joka luo vastustamattoman lumoavia slow motion -videoita vain hetkessä.

Kamera tekee 3,5 pyörähdystä ja boom: videoklippi on välittömästi valmis jaettavaksi – tekstiviestillä, sähköpostilla, AirDropin tai QR-koodin välityksellä.
Räätälöi videot brändisi näköisiksi esimerkiksi lisäämällä niihin logo, kuvakehys, animaatio, ääniraita ja muita visuaalisia elementtejä, jotka vahvistavat sen tunnistettavuutta ja viehätysvoimaa.
360 Photo Booth on itsessään ohjelmanumero ja tilaisuuden vetonaula. Jokainen jaettu video toimii brändisi puolestapuhujana.
Tee jokaisesta vieraastasi supertähti, joka loistaa omalla hetkellään 360 asteen videossa.

360 Photo Boothin ominaisuudet

Operaattori sisältyy hintaan
Studiovalaistus
Videoiden yksilöinti ja brändäys
Oikea kamerakalusto
Kuvaustaustat
Kuvausalustojen tyypit
Videoiden jakaminen
Videoiden kuvasuhde
Operaattori sisältyy hintaan
Asentajamme saapuu sovittuna aikana ja asentaa 360 Photo Booth -laitteiston ottaen huomioon toiveesi. Testikuvauksien jälkeen sinulla on mahdollisuus tarkastella videoita ja antaa palautetta.

Mikäli olet tyytyväinen kuvausasetuksiin ja laatuun, setti on valmis käytettäväksi. Jos jotain kaipaa vielä säätöä, asentajamme tekee tarvittavat muutokset. Asennukseen kuluu tavallisesti 30–60 minuuttia.
Riippuen tilanteesta, asentajamme tai erikseen määritelty operaattori jää paikalle koko kuvausajaksi huolehtimaan 360 Photo Boothin sujuvasta ja turvallisesta toiminnasta.

Hän ohjeistaa asiakkaita, vastaa laitteen käynnistämisestä ja auttaa videoiden jakamisessa. Tämän ansiosta kuvausalue pysyy houkuttelevana ja turvallisena, ja vieraasi voivat nauttia sujuvasta ja mieleenpainuvasta elämyksestä.
360 Photo Booth -vuokrauksen täydellisen kokemuksen takaamiseksi vuokraukseen sisältyy kameraoperaattori. Kameramiehemme varmistaa, että kuvausprosessi ja lopputulos ovat korkealaatuisia ja vaivattomia.
Studiovalaistus
360 Photo Booth -kuvauksissa käytämme studiovaloja, jotka valaisevat kuvausalueen tehokkaasti ja tuottavat päivänvaloa vastaavan kirkkauden. Tämä takaa, että jokainen kuvaushetki ikuistetaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Lisäksi tarjoamme erilaisia RGB-valaisimia, jotka mahdollistavat kuvausalueen sävyttämisen juuri haluamallasi tavalla tai luomaan erilaisia kuvioita.
Valaistuksen merkitys korostuu erityisesti slow motion -kuvauksessa. Tästä syystä ammattimainen valaistus on ehdoton edellytys parhaan kuvanlaadun varmistamiseksi.
Autamme tekemään jokaisesta tapahtumastasi ainutlaatuisen ja brändistäsi näkyvän.
Staattiset elementit, kuten overlay-kehykset, logot, hashtagit ja erilaiset visuaaliset tehosteet, ovat helppo ja suoraviivainen keino muokata sisältöjä vastaamaan brändisi ilmettä tai tapahtuman teemaa.
Dynaamiset elementit, kuten animoidut logot tai liikkuvat yksityiskohdat, ovat tehokas keino tuoda videoihin eloa ja nostaa niiden yksilöllisyyttä aivan uudelle tasolle brändin identiteettiä unohtamatta.
Tehostekirjastomme sisältää yli 1000 erilaista efektiä, tarjoten lähes rajattomat mahdollisuudet luovuudelle.
Valitse mieluisasi musiikki
Meillä on laaja valikoima ääniraitoja, joihin on käyttöoikeudet. Halutessasi voit toimittaa oman musiikin tai jättää videoklipin ilman musiikkia, mikä antaa vieraille mahdollisuuden käyttää omaa luovuuttaan ja lisätä haluamansa musiikin jälkikäteen.
Sisältöjen brändäyksen ja yksilöinnin puolella on lukuisia vaihtoehtoja, alkaen staattisista elementeistä kuten logoista ja kehyksistä, aina animaatioihin, visuaalisiin tehosteisiin sekä kuvausalueen yksityiskohtaiseen suunnitteluun asti.
Videoiden yksilöinti ja brändäys
Laadukas video ei synny itsestään vaan siihen tarvitaan kunnon kamera.
GoPron uusin malli yhdistää huippulaadun ja laajan kuvakulman.
Paras mahdollinen lopputulos saavutetaan studiotason järjestelmäkameralla. Tästä syystä se on meidän ykkösvaihtoehtomme.
iPhone 14 Pro tarjoaa hyvän laadun ja nopean videoiden käsittelyn. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti budjettitietoisille tilaajille.
Me suosimme järjestelmäkameraa taataksemme parhaan mahdollisen laadun, mutta sinä teet lopullisen päätöksen.
Oikea kamerakalusto
Kuvaustaustalla viet kuvausalueen ilmeen uudelle tasolle
Kuvaustausta on helppo keino tuoda kuvauspaikan ilmeeseen teemaan tai brändiin liittyviä yksityiskohtia. Jos tila sen sallii, suosittelemme ehdottomasti kuvaustaustan käyttöä. Perinteisten kuvausseinien ohella tarjoamme myös muita näyttäviä vaihtoehtoja, green screen ja paljettiseiniä unohtamatta. Alla on joitakin esimerkkejä projekteistamme.
Kuvaustaustat
Kuvausalustojen tyypit
Käytettävissä olevan tilan koon ja laitevalmistajan suositusten mukaan tarjoamme 1–4, 1–5 ja 1–6 henkilön 360 Photo Booth -alustoja.
Käyttäjä voi tarkastella juuri otettua videota heti kuvauksen jälkeen. 360 Photo Booth -kuvaus kestää alle minuutin, ja valmiin videon leikkaaminen vie noin 10 sekuntia. Leikkaus tapahtuu automaattisesti heti kuvauksen päätyttyä. Videon jakaminen onnistuu seuraavien sähköisten välineiden kautta:
Videoiden jakaminen
Tekstiviestillä

Videon lähettämiseksi puhelimeen tarvitaan vastaanottajan puhelinnumero, joka syötetään 360 Photo Booth -laitteeseen. Vieras saa tekstiviestin, joka sisältää latauslinkin. Linkkiä painamalla asiakas siirtyy verkkosivustolle, josta voi ladata videon.
Sähköpostilla

Kun vieras syöttää oman sähköpostiosoitteensa, hän saa sähköpostin, joka sisältää videon sekä erillisen latauslinkin. Sähköpostin lähettämiseen voidaan esim. liittää markkinointiluvan edellytys – tämä on nopea ja tehokas tapa kerätä uusia osoitteita rekisteriin
QR-koodilla

QR-koodi on nopein ja helpoin tapa jakaa videoita. QR-koodi ilmestyy välittömästi sharing station -näytölle ja on heti skannattavissa.
AirDropilla

AirDropin käyttö edellyttää, että käyttäjällä on iOS-laite, kuten iPhone. Jakaminen tapahtuu välittömästi, mutta edellyttää, että vastaanottajan AirDrop-asetukset sallivat tiedostojen vastaanoton tuntemattomilta laitteilta.
Valitse sopiva videon formaatti tarpeidesi mukaan: 16:9 (vaaka), 1:1 (neliö) tai 9:16 (pysty).
Tämä formaatti sopii erinomaisesti esimerkiksi YouTubeen.
Videoiden kuvasuhde
Neliönmuotoinen video on ihanteellinen esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.
Tämä pystymuotoinen formaatti on erityisen suosittu Instagramissa ja TikTokissa. Formaatin suosio on jatkuvassa kasvussa.
360 astetta laadukasta ja yksilöityä wow-sisältöä
Voit luottaa siihen, että jokainen 360 Photo Booth -videomme saa katsojan henkeään haukkomaan. Tarjoamme vieraillesi lisäpalveluita, jotka tekevät kokemuksesta vieläkin unohtumattomamman.
Verkkogalleria toimii kuin brändätty mikrosivusto, johon ladataan kaikki tapahtuman aikana otetut videot. Se on helppo jakaa vieraille ja se tukee ja edistää brändiäsi vuosia tapahtuman jälkeen.
Kun asetat markkinointiluvan videoiden jakamisen ehdoksi, voit tehokkaasti kasvattaa asiakasrekisteriäsi keräämällä puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita GDPR:n vaatimalla tavalla. Kysy meiltä lisätietoja!
Advanced Vision Analytics -työkalumme avulla voit GDPR:n mukaisella tavalla saada tarkkaa tietoa vieraistasi, kuten heidän iästään, sukupuolestaan ja kävijämäärästään.
Usein kysyttyä