360° BRÄNDÄTTYJÄ VIDEOITA & VÄLITÖN JAKAMINEN

360 Photo Booth – Pyörähdys, ja upea videomateriaali suoraan puhelimeesi!

360° BRÄNDÄTTYJÄ VIDEOITA & VÄLITÖN JAKAMINEN
360 Photo Booth – Pyörähdys, ja upea videomateriaali suoraan puhelimeesi!

MIKÄ 360 PHOTO BOOTH?

Innovaatio
Muokattavat tehosteet
360 Photo Booth on innovatiivinen kuvausalusta, jonka pyörivillä kameroilla sekä vaikuttavalla teknologialla ikuistat tyylikkäästi vieraiden energian ja fiiliksen.

Kuvaushetki on hauska ja sen lopputulos saa vieraidesi leuat loksahtamaan! Nämä hetket vieraasi haluavat muistaa ja jakaa.
360 Photo Booth mahdollistaa sinulle ja vieraillesi personoituja, ainutlaatuisia videomuistoja.

Muokattavilla ominaisuuksilla videoille lisätään haluamaasi brändättyä sisältöä, ääninauha sekä haluttuja efektejä. Kaikki tämä käytettävissä muutamassa minuutissa tapahtumapäivänä.
Aika nostaa juhlien tasoa?
Valitse juhlien vetonaulaksi 360 Photo Booth
" Vahvista brändiviestiäsi ja tarjoa elämys, joka jaetaan hetkessä myös muille "
KUVAUKSEN OMINAISUUDET
Valokuvaaja - kameramies
Valonhallinta
Videoiden yksilöinti aka brändäys
Kameroiden valikoimamme
Kuvaustaustat
Kuvausalustojen tyypit
Videoiden lähettäminen. Jakamisasema
Videoleikkeen koko
Valokuvaaja - kameramies
Hän saapuu paikalle, kuuntelee asiakkaan toiveet ja asentaa laitteiston siten, että se vie vähemmän tilaa ja tuottaa laadukkaita videoita.

Asennuksen jälkeen kuvaaja tekee muutamia testivideoita ja esittelee vaihtoehdot asiakkaalle. Jos testauksen aikana ilmenee huomautuksia tai toiveita, kuvaaja ottaa ne nopeasti huomioon.
Kameramies on paikalla koko ajan, kommunikoi vieraiden kanssa kohteliaasti ja auttaa heitä saamaan ja säilyttämään videomateriaalinsä.

Kuvaaja pitää kuvausalueen toimivana ja houkuttelevana läpi tapahtuman. Kuvauksen päätyttyä kuvaaja kerää nopeasti ja huomaamattomasti laitteiston ja poistuu kuvauspaikalta.
Jotta kuvaushetki ja lopputulos olisivat täydellisiä, saat vuokrauksen yhteydessä paikalle ammattilaiskuvaajan huolehtimaan kuvausalueesta.
Valonhallinta
Juuri siksi käytämme kuvauksessa valaisintelineitä täydellisen valaistuksen saavuttamiseksi sekä säädämme valaistuksen sulautumaan luontevasti tilan päävalaistukseen.
Ammattilaistasoinen videovalaistuksemme takaa parhaan kirkkauden videolle. Käytössämme on myös RGB-valoputkia, jotka on mahdollista ohjelmoida mihin tahansa väriin tai kuvioon.
Videokuvauksessa, erityisesti hidastetuissa liikkeissä (slowmotion), lopputiedoston laatuun vaikuttaa merkittävästi valaistus ja sen asetukset.
Jokaista tapahtumaa käsittelemme yksilöllisesti.
Statiset overlayt kehysten muodossa, käyttäen logot, hashtagit ja muut visuaaliset elementit korostamaan tapahtuman yksilöllisyyttä.
Dynaamiset overlayt käyttäen alpha-kanavaa. Korkea yksilöllisyyden taso liikkeen vaikutuksella.
Yli 1000 videoefektiä ohjelmistossamme. Mahdollisuus hidastaa, nopeuttaa ja kelata videoita.
Sopiva musiikki.
Laaja ääniraitakirjasto käyttöoikeuksilla. Asiakkaan kanssa sovittaessa voimme myös käyttää meille annettua musiikkia tai jättää klipin kokonaan ilman musiikkia, antaen vieraille mahdollisuuden käyttää omaa mielikuvitustaan ja lisätä oman musiikkinsa.
Kuuntelemme huolellisesti asiakkaan toiveita ja teemme kaikkemme, jotta tapahtuma jää pitkäksi aikaa vieraiden muistiin. Tämä saavutetaan kiinnittämällä suurta huomiota videoihin brändäyksen ja yksilöllistämisen avulla. Tämä saavutetaan:
Videoiden yksilöinti aka brändäys
Kamera, jolla klippi kuvataan, on ehkä tärkein osa videoklipin tuotantoa.
Viimeisin Gopro -kameramallit, kuten Hero11. Nopea käsittely, korkea laatu ja laaja kuvakulma.
Järjestelmäkamera valokuvausstudion tasolla. Huippulaatuinen taso.
iPhone 14 Pro - erittäin nopea videon käsittely.
Kerro meille toiveistasi, tapahtumasta ja tilaratkaisuista, niin autamme valitsemaan parhaan mahdollisen laitteiston.
Asiakkaan kanssa sovittuna valitsemme sopivan laitteiston parhaan mahdollisen laadun ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Käytämme kolmea erilaista kameratyyppiä:
Kameroiden valikoimamme
Tilan säästämiseksi useimmat kuvaukset tapahtuvat ilman valokuvaseiniä tapahtumissa.
Kuitenkin, jos tila sallii, kuvauspaikan voi varustaa erilaisilla valokuvaseinillä eri materiaaleista tai digitaallisella taustalla (green screen teknologialla). Alla on esimerkkejä projekteista, joita olemme toteuttaneet yhdessä 360 photo booth kanssa.
Kuvaustaustat
Kuvausalustojen tyypit
Tilan koon ja vieraiden määrän mukaan tarjoamme useita eri kokoisia alustoja, joissa on enintään 4, 5 tai 6 henkilöä kuvaussessioihin.
Kun kuvaussessio on päättynyt, vieraat voivat heti katsella juuri otettua videota. Tässä vaiheessa kuvaaja tarjoaa jakamisaseman avulla mahdollisuuden jakaa tämä video vieraille. Videon lähettäminen voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
Videoiden lähettäminen. Jakamisasema
1. Puhelinnumeron avulla, lähettämällä tekstiviestin.

Vieras saa lyhyen viestin, jossa on linkki verkkosivulle, jossa on juuri hänen video. Lisäksi tekstiviestiin voi lisätä tekstin esimerkiksi kiittääkseen vierailusta tapahtumassa tai käyttääkseen sitä markkinointitarkoituksiin.
2. Sähköpostitse lähettämällä.

Viesti saapuu välittömästi ja sisältää suoraan videon tiedoston sekä linkin verkkosivulle. Tätä viestiä voi käyttää myös lisätarpeisiin.
3. QR-koodilla

Joka näkyy sharing station -näytöllä ja on heti skannattavissa kaikille kuvaukseen osallistuville.
4. AirDropin

Lähettämällä suoraan iPhone-galleriaan AirDropin avulla.
Laite - ja ohjelmistokokoonpanomme mahdollistavat videoleikkeiden tallentamisen kolmessa eri resoluutiossa:
Vaakasuuntainen muoto 16 x 9 esim
YouTube - videoille ja sosiaalisen median julkaisuille.
Videoleikkeen koko
Neliömäinen muoto 1:1 resoluutiolla sosiaalisen median feediin julkaisuja varten.
Pystysuuntainen video resoluutiolla 9:16 on erittäin suosittu formaatti Stories, Reels ja TikTok -videoille - tällaiset klipit erottuvat varmasti!
360 ASTETTA LAADUKASTA JA YKSILÖITYÄ VIDEOMATERIAALIA JA MUUTAKIN
Valmis videoleike on wow-efekti vieraille tapahtumassa. Mutta mitä asiakas voi saada kiitoksen lisäksi? - Tarjoamme myös laajan tilastotiedon ja tiedot:
1. Verkkovalokuvagalleria - brändätty mikrosivusto, jossa kaikki kuvatut videot sijaitsevat. Gallerian voi lähettää kaikille osallistujille, ja se säilyy vuosien ajan.
2. Asiakkaan kanssa sovittaessa voimme tarjota puhelinnumero- ja sähköpostilistat potentiaalisina asiakasprospekteina / markkinointia varten. Tämän lisäksi kaikki GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) ehdot noudatetaan.
3. Käyttämällä Advanced Vision Analytics -työkalua tarjoamme tietoja osallistuneiden vieraiden määrästä kuvauksissa sekä sosiaalisen median kattavuustiedoista. Nämä tiedot ovat arvokkaita esimerkiksi markkinointikampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen.
KUVAGALLERIA
360 videot ovat ihastuttaneet jo useita asiakkaitamme. Inspiroidu kuvagalleriastamme!
HOX!!!

Varaa 360 photo booth tapahtumaasi ja saat Digitaallisen Photobooth - laitteemme kauppan päällä!

(arvo 450€)

Jätä yhteystietosi, niin ikuistetaan vieraasi tyylillä.
Varaa 360 Photo Booth tapahtumaasi!