Loading...
Nosta elämysten tasoa! – Trendikkäät 360 asteiset videot
360 Photo Booth – Pyörähdys, ja upea videomateriaali suoraan puhelimeesi!
{VIDEO}
VARAA

Aika nostaa tasoa?

(01)
Valitse juhlien vetonaulaksi 360 Photo Booth.
360 Photo Booth on kuvausalusta, joka pyörivillä kameroilla sekä vaikuttavalla teknologialla ikuistaa kuvattavien tyylin, energian ja fiiliksen.
Se tarjoaa 360 astetta pyörähtävää kuvamateriaalia laadukkaalla kalustolla kuvattuna. Kuvaushetki on hauska ja sen lopputulos saa vieraidesi leuat loksahtamaan! Nämä hetket vieraasi haluavat muistaa ja jakaa.
Mahdollistamme sinulle ja vieraillesi personoituja, ainutlaatuisia videomuistoja. Videoille lisätään haluamasi alku- ja loppuvideo (brändättyä sisältöä), ääninauha, haluttuja efektejä sekä videon nopeutta säädetään halutusti. Kaikki tämä tapahtuu tapahtumapäivänä muutamassa minuutissa.
Vahvista brändiviestiäsi ja tarjoa elämys, joka jaetaan hetkessä myös someen.

360 Photo Booth ominaisuudet

(02)
Upeat 360 -videot vaivattomasti ja ennen kaikkea hauskasti!
Suunnitellaan videolle alku ja loppuosat, jotka toistuvat jokaisen vieraasi videossa. Lisäksi saat itse kirjoittaa saateviestin, jonka kanssa videot lähetetään vieraallesi sähköpostitse. Mahdollisuudet brändäykselle ovat rajattomat. Kysy lisää, niin suunnitellaan yhdessä!
Ammattilaistasoinen videovalaistuksemme takaa parhaan kirkkauden videolle. Lisäksi RGB-valoputket on mahdollista ohjelmoida mihin tahansa väriin tai kuvioon.
Käytämme ammattiluokan video- ja valaistusvälineitä, jotka takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.
Jotta kuvaushetkestä ja lopputuloksesta saadaan täydelliset, on mukana aina ammattitaitoinen tuotantotiimi. Tuotantotiimi hoitaa kuvausten ohjaamisen, editoinnin ja nopean materiaalin jakamisen.
Nämä hetket ja videot on tarkoitettu jaettavaksi. Editoimme nopeasti ja jaamme videon sähköpostitse, joten vieraat saavat sen käyttöönsä 5 minuutissa kuvauksesta!
360 Photo Booth laitteen automaatiot ja tuotantotiimi huolehtivat, ettei käyttö vaadi vierailtasi lainkaan kosketusta laitteeseen. Näin pystymme edistämään parempaa hygieniaa suuremmissakin tapahtumissa.

Kuinka kuvaushetki etenee?

(03)
Nopea ja helppo prosessi, jotta muiston ikuistaminen olisi vaivatonta.
(scroll)
Opastus
Action!
Editointi
Jakaminen
Ohjaaja ohjeistaa vieraita kuvauksen onnistumisessa. Vieraasi saavat parhaat vinkit, siitä mitä ja milloin kuvausalustalla kannattaa tehdä.
Kamera pyörii vieraiden ympärillä ikuistaen jokaisen liikkeen.
Editoimme videon nopeuden, lisäämme efektit, brändätyt alku- ja loppuosat sekä tietenkin äänet. Kaikki tämä alle 4 minuutissa!
Jaamme videon vieraallesi sähköpostitse heti kuvauksen ja editoinnin jälkeen. Materiaali on siis hetkessä vieraidesi käytössä.

Miksi 360 Photo Booth tapahtumaasi?

(04)
360 astetta laadukasta ja yksilöityä videomateriaalia.
Upea sekä katsoa että kokea
Laadukas kalusto
Anna vieraidesi olla tähtiä. Tämän kokemuksen he muistavat ja haluavat jakaa myös muille!
Käytämme studioluokan kameraa ja valaistusta. Ikuistetaan juhliesi tyylit, energia ja fiilis laadukkaiksi videoiksi.
Kuvaukset takaavat materiaalin, jonka vieraasi haluavat jakaa myös seuraajillensa. Videot ovat jaettavissa heti kuvauksen jälkeen.
Vieraille jaettavan arvoista materiaalia
Brändätty, ainutlaatuinen ja tyylikäs lopputulos syntyy lisäämällä erilaisia efektejä. Kysy lisää brändäyksestä!
Rajattomat brändäys mahdollisuudet

Miksi 360 Photo Booth Tapahtumaasi?

(05)
Nämä testatusti toimivat vetonaulat ovat todistaneet arvonsa kerta toisensa jälkeen; on vaikea kuvitella tapahtumaa ilman niitä.
Toisinaan tapahtuma vaatii enemmän: korkeampi sitoutuminen, huikea uutuudenviehätys ja käsittämätön "cool"-kerroin. Kun panokset ovat korkealla, 360 Photo Booth astuu kuvaan.

Kuvagalleria

(06)
360 videot ovat ihastuttaneet jo useita asiakkaitamme. Inspiroidu kuvagalleriastamme!

Varaa 360 Photo Booth tapahtumaasi!

Jätä yhteystietosi, niin ikuistetaan vieraasi tyylillä.
Сообщение об успешной отправке!