Photo Booth häihin

Meidän kompakti valokuvauskoppi tulostaa RAJATTOMASTI ja 300 kuvaa tunnissa enemmän!

Rekvisiitta, kuvausseinä ja vieraskirja sisältyvät pakettiin.

Lähetä tarjouspyyntösi ja saat tarjouksen samana päivänä!
Valokuvauskoppi häihin!
Häät ovat varmasti yksi tärkeimmistä hetkistä elämässä. Hääjuhlien suunnittelu on valtava työ ja tietenkin kaikki, varsinkin hääpari, haluavat kaiken sujuvan täydellisesti, myös että tapahtuma olisi unohtumaton vieraiden näkökulmasta.
Nykyajan kehitys on suonut meille suuren mahdollisuuden yhdistää parhaat hetket, todelliset ilon hymyt ja vieraiden tunteet sekä ammattilaiskameran valokuvaussessio yhteen. iBox Photo Boothin mukana tulee täydellinen viihdealue joka pysyy paikallaan koko hääjuhlan ajan. Kompakti laite yhdessä upean rekvisiitan kanssa hurmaa vieraat oitis modernilla designillaan, keräten kaikki valokuvauskopin eteen. Show alkaa napin painalluksella!
5 tunnin vuokra (sis. 24% ALV)
Mitä sisältyy?
Asentaminen
Vieraiden opastus
Ammattilainen studiosalama
Valokuvatyylin suunnittelu
Rekvisitta & Tarvikkeet
- Laajennettu paketti
- Kuvausseinä
Kuvamuodon valinta
- Perinteinen (10x15)
- Polaroid (10x7,5)
- Liuska (5x15)
- Filtterit & Beauty mode
Rajaton tulostus
- Vieraskirja (tulostetut valokuvat onnittelujen kanssa) - Valokuvien jako somessa & pilvipalvelun kautta
- Tilaisuuden sähköinen galleria
Toimitus
- Toimitus ympäri Suomea - pyydä tarjous!
Photo Booth häihin!
Ammattitason kamera yhdessä studiosalaman kanssa luovat fantastista kuvausmateriaalia iloisista vieraista, jotka voivat käyttää rekvisiittaa erilaisin yhdistelmin ja poseerauksin. Jokainen voi helposti valita ja vaihtaa kameran moodia kuvan, GIF-animaation, Boomerangin tai jopa videon välillä. Huippulaatuinen kuvatulostin tulostaa kaikki kuvat 10 sekunnin välein! Photo boothin takaosassa oleva iPad kerää kaikki otetut kuvamateriaalit talteen ja mahdollistaa niiden jakamisen suoraan sosiaaliseen mediaan, kuten Facebookiin ja Instagramiin tai ladattavaksi suoraan älypuhelimeen tai vaihtoehtoisesti lähetettäväksi sähköpostilla. Tapahtuman lopuksi kaikki saavat tulostetut kuvat itselleen sekä pääsyn galleriaan, joka jaetaan osallistujien kesken.
Tilaa iBox
Pyydä tarjous omaan tilaisuuteen!
Varaa iBox tapahtumaasi!
Lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.